Известие

Collapse
No announcement yet.

трудно палене 166 2.4 жтд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• трудно палене 166 2.4 жтд

здравейте искам да споделя колата ми е копувана от роднина защото си взе фейслифт. та колата от както той я е купил г/д 5 год. го има това пали трудно върти повече а феислифтовата и други 166-ци палят от 4-рт ходил е преди замервали са тествали са нищо и няма дори и грешки не набива няма зима няма лято винаги така е палила това е да се притеснявам ли защото не е от скоро а от 5 години и ме дразни и как може да се оправи това благодаря ви предварително
    Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Тя и моята от както съм я взел не пали от четвърт оборот.Не знам дали има проблем или не но си е така зиме и лете...не съм ги броил но 2 3 оборота и пали.

Comment

common rail системата така пали, няма нужда от притеснение. Обикновенно на 2-3 оборота палят, ако прави повече преди да запали може и проблем с помпата или дюзи и да не правят достатъчно бързо нужното налягане.
      Last edited by Dob4i; d.m.y г., 23:30.
      Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
        common rail системата така пали, няма нужда от притеснение. Обикновенно на 2-3 оборота палят, ако прави повече преди да запали може и проблем с помпата или дюзи и да не правят достатъчно бързо нужното налягане.
        и не добър акумулатор също
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

или регулаторрррррррррр
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Колеги моят кораб е бензин нищо спря да пали един ден пали идин нище възможно ли и да е нещо от имобилайзера помагайте моля

Comment

Ако ти изгасва винаги и навреме индикацията за имобилайзера, едва ли е от него.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от gatev_88 Покажи съобщение
                Колеги моят кораб е бензин нищо спря да пали един ден пали идин нище възможно ли и да е нещо от имобилайзера помагайте моля
                Ти може да си за датчик колянов вал.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Прави го от два три дена и на таблото ми светна от дясно една червена лампа нещо като дюза с една капка под нея,на скорост колата си пали даржи обороти

Comment

Първоначално публикувано от gatev_88 Покажи съобщение
                    Прави го от два три дена и на таблото ми светна от дясно една червена лампа нещо като дюза с една капка под нея,на скорост колата си пали даржи обороти
                    Въпросната лампа е за малко масло в картера. Провери го колко е на щеката.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Благодаря колега оказа се че иска малко масло,днес разбрах че копчето на ключа за отключване нещо се базика така че може и до е от имобилайзера но най добре да е карам в сервиз

Comment

Ще го проверя,а той каде се намира и скъпичак ли е?

Comment

Working...
                        X